Продавець Фитопродукт розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
503 відгуків
Акція місяцяПодивитися
Фитопродукт интернет-магазин
+38093 524 25 32
+380 (95) 175-88-49
+380 (44) 524-25-32
+380 (67) 798-09-14

Олія ши (каріте) для шкіри обличчя і тіла

  • Немає в наявності

90 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

+380 (95) 175-88-49
Водафон
  • +380 (44) 524-25-32
    fax
  • +380 (67) 798-09-14
    Киевстар
  • +380 (93) 524-25-32
    Lifecell
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Олія ши (каріте) для шкіри обличчя і тіла
Олія ши (каріте) для шкіри обличчя і тілаНемає в наявності
90 грн
+380 (95) 175-88-49
Водафон
  • +380 (44) 524-25-32
    fax
  • +380 (67) 798-09-14
    Киевстар
  • +380 (93) 524-25-32
    Lifecell

Опис

Масло ши - це твердий жир, у колірному діапазоні від білого або колір слонової кістки до злегка жовтуватого. Оригінальне масло ши володіє легким горіховим ароматом. Масло ши набуває консистенцію топленого масла при кімнатній температурі.

Масло ши добувають з плодів дерева ши, або його ще називають каріте. Плід дуже схожий на всім відоме авокадо, тільки більш маленького розміру. В середині плоду знаходиться кісточка, з м'якоті якої і отримують це цінне масло.

Дерево ши ще називають «деревом життя», яке є цілою системою життєзабезпечення для африканського народу. Різні частини дерева (горіхи, коріння і кора) використовуються для продуктів харчування, медикаментів, мила та інших цілей, а також для торгівлі.

Склад і властивості масла ши:

Хімічний склад масла ши можна розділити на: неомыляемые жири (близько 17%) і тригліцериди (близько 80%). Неомыляемая частина представлена каристеролами і вуглеводами.

Жирнокислотний склад представлений: олеїнова кислота (складає від 40 до 55%), стеаринова кислота (діапазон від 35 до 45%), лінолева кислота (від 3 до 8%), пальмітинова кислота (до 3%), а також: міристинова кислота, арахіновая кислота (менше 1%) та ліноленова кислота (менше 1%).

Головні властивості масла ши в косметичній індустрії - це пом'якшувальні і захисні функції олії.

Каристеролы, що входять до складу масла, що володіють регенеруючі властивостями, здатними активізувати синтез колагену.

Властивості УФ-фільтрів сприяють уповільненню старіння шкіри. Жирні кислоти, присутні в маслі, надають захисну дію на шкіру, а саме оберігають її від зневоднення і висихання.

Масло ши застосування

Масло ши широко використовується в косметичній промисловості, в чистому вигляді або в якості компонента в складі різних зволожувачів і емульсій, кремів і мазей, кондиціонерів для волосся, в шампунях і блесках для губ і в миловарній промисловості (як правило, в невеликих кількостях, близько 5-7% олії в рецептурі).

Масло ши часто використовується для лікування багатьох шкірних захворювань, зокрема: сонячні опіки, екземи, обмороження, алергія, укуси комах, а також для зменшення і розгладження зморшок і розтяжок, для забезпечення захисту шкіри від сонячного випромінювання і сильного вітру.

Масло ши є особливо ефективним зволожуючим кремом, так як містить багато жирних кислот, необхідних для збереження вологості й еластичності шкіри.

Масло ши є їстівним і використовується в приготуванні їжі, а також в якості профілактичного засобу. Іноді масло ши, в суміші з іншими маслами, використовують в якості замінника масла какао, однак смак помітно відрізняється.

Зберігати масло при кімнатній температурі в щільно закритих посудинах. Як і будь-яке масло, оберігати від дії прямого сонячного світла.

Термін зберігання: масло ши рекомендується зберігати два роки з моменту виробництва

Пропонується масло Ши клас А сире або нерафінована олія, извлекаемое з допомогою води.

Упаковка: 100 грам

Протипоказання:

Перед використанням олії ши завжди консультуйтеся з лікарем або дерматологом.

Масло ши не рекомендується використовувати людям з алергією на горіхи і латекс.

Країна походження: Гана, розфасоване в Польщі.

Купити Масло ши в інтернет-магазині або в офісі за адресою: Київ, пр. Лобановського д. 126Г, оф.2

Замовити Масло ши з доставкою по Україні післяплатою за тел. +38095-175-88-49, факс +38044-524-25-32

Характеристики

Основні атрибути
Упаковка засобу Банка
ДіяЗахисне, Зволожуючу
Проблема і стан шкіриЕкзема, Втрата пружності, Опіки
Виробник MTS
Тип засобу Проста (чиста) олія
Область застосування Тіло, Обличчя
Вага100 г
Тип шкіри Всі типи шкіри
Країна виробникПольща
Призначення і результат Перешкоджає зневодненню, Захист від УФ-променів, Шовковистість/бархатистість

Інформація для замовлення

  • Ціна: 90 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner